Help jij tante theresia haar speelgoed te vinden?

In de Theresiastraat zijn 23 Halloween letters verstopt. Op 29 oktober kun je ze tussen 11 en 17 uur vinden op etalage ruiten bij verschillende winkels. Vind jij ze allemaal? Alle Halloween letters hebben een nummer en een winkelnaam. Vul op dit blad alle winkelnamen in waar je een letter hebt gevonden. Dit invulblad is vanaf 25 oktober op te halen bij Etos, Melbalino, Top1Toys, Albert Heijn nummer 75, Luciano, Marcel by Middeldorp, of is hier te downloaden.

Heb jij alles gevonden? Dan vind je de volgende hint! Succes! Je zult het nodig hebben!

Lees hieronder het verhaal van Tante Theresia en kom erachter wat er mis is gegaan.

DIT is er gebeurd….

Het is 20 oktober 2022. We zijn bij Tante Theresia thuis. Tante Theresia, ook wel bekend als Tante Trees, heeft een heel mooi huis in Bezuidenhout in Den Haag. In de hoek van de kamer stond nog zo’n Kruidvat… Zo eentje ging al jaren lang mee. Home, sweet Home kun je wel zeggen. Het huis heeft een grote woonkamer, een slaapkamer en 3 logeerkamers voor haar neefjes en nichtjes. Die komen vaak op bezoek…. Ze spelen graag in de woonkamer, daar staat een grote speelgoedkast met allemaal mooi speelgoed en spelletjes. Domino’s is het meest favoriete spel van tante Trees.

Ze kwamen altijd heel erg graag bij Tante…. Tot vandaag!

Het begon allemaal heel rustig. Tante Trees is dol op mooie spulletjes. Zij heeft een grote open keuken van Wim van der Ham. Hier bereidt zij mooie stukken vlees van Romano en maakt daar een heerlijke groenteschotel met Tabasco bij. Joe hoe! Tante is een gelukkig mens. Voor haar neefjes en nichtjes heeft zij een hele mooie speelgoedkast in de woonkamer staan. Ik zeg het nog maar een keer… want hier draait het verhaal om.

Haar neefjes en nichtjes komen graag bij haar spelen. De oudste heet Marcel. Hij zit in de 4e College klas op Hogeschool InHolland. Hij wilde eigenlijk Zeeman worden, maar studeert nu toch voor iets anders. Ik wijk af kinders….Terug naar de situatie…. Ze overnachten op 22 oktober allemaal in het grote huis en liggen heerlijk in een Dreamzzz bed.

De klok slaat 23 uur, het is de allerlaatste ronde bij Cafe Locus, en ze hoorde de gasten van het café stilletjes praten op straat. Tot zover nog niks aan de hand en alles leek Okidokiku. Totdat de klok 12 uur sloeg….. Middernacht….

De laatste klok had geslagen en toen…

Het huis trilde en het werd ijzig koud in huis. Tante hoorde oorverdovend geluid van zaagmachines en het gekraak van hout. Minuten lang duurde dit en tante durfde haar bed niet uit.

Ze hoorde haar hondjes blaffen. De 2 hondjes genaamd Gall & Gall kon ze na een paar wijntjes ook niet meer uit elkaar houden. Wat leken die beestjes op elkaar. Helaas is er onlangs 1 overleden en nu is alleen Gall nog over. Echt zo’n Dier van Nu…. Wat een lieverd. Maar daar gaat het nu niet over….

Het geluid was oorverdovend. Toen zag ze iets heel Miss-Tiquerieus…. Het leek wel een spook.

Toen werd het doodstil.

Tante sloop naar beneden waar het geluid zojuist vandaan was gekomen, ze opende de deur van de woonkamer en het zaagsel kwam haar tegemoet. Overal zaagsel…. Zoveel zaagsel had zij nog nooit gezien.

AH toen zag ze het…..Heel de speelgoedkast met de mooiste spulletjes van Top1Toys was tot zaagsel gemaakt. En er was geen speelgoed meer te vinden….

Verdrietig zijn de neefjes en nichtjes dat nu de speelgoedkast weg is. En tante het meest, want ze wil graag dat al haar kleinkinderen weer op bezoek komen.

Kan jij tante helpen het speelgoed terug te vinden?

Help tante Theresia zoeken waar haar speelgoed gebleven is. Als je het vindt, mag je zelf ook wel iets houden. En de rest kan terug naar haar neefjes en nichtjes.