TOOLKIT VOOR ONDERNEMERS

  • Ondernemers van de Theresiastraat. Op deze pagina vindt je de toolkit van de Theresiastraat. Je kunt hier afbeeldingen en teksten downloaden om te gebruiken voor jouw eigen social-media en website.

Bekijk op deze pagina:

  • Trees member acties: Geef hieronder je acties aan ons door. Deze worden getoond op de pagina theresiastraat.nl/acties
  • Social-media: Fiësta del Trees :Post zelf de Theresiastraat events op jouw social-media. je vindt hier content om te plaatsen.

Trees member acties

We hebben de Trees member opgezet en deze wordt tijdens het 2e Fiësta del Trees gelanceerd op 2 juni 2022. Op deze dag worden er speciale sleutelhangers uitgedeeld. Jullie kunnen als winkelier acties, kortingen, aanbiedingen, specials, koppelen aan deze sleutelhanger. Iedere Trees member ontvangt een speciale Theresiastraat sleutelhanger bij het achterlaten van zijn/haar gegevens, interesses en geboortedatum. Op deze sleutelhanger staat een QR code dat leidt naar theresiastraat.nl/acties. Dit zal de pagina zijn, waar jij jouw acties aan kunt koppelen.

Spelregels:

  • Er kan per bedrijf 1 actie tegelijk lopen.
  • Acties kunnen alleen doorgegeven worden via onderstaand formulier.

Social-media: Fiësta del Trees

Op 2 juni staat de tweede editie van Fiësta del Trees op de agenda. Om dit tot een succes te maken hebben we jou ook nodig. Wanneer we dit event allemaal delen op onze social bereiken we nog meer mensen. Graag willen wij Fiësta del Trees in heel Den Haag rond laten gaan. En dat gaat lukken, als we met z’n allen samenwerken. Doe je mee? Deel deze post in de komende dagen op jouw socials.

Onderstaande afbeelding en tekst kun je overnemen en in de komende dagen op je eigen Instagram en Facebookpagina plaatsen. Op Instagram kun je de #hastags onder het bericht plaatsen. Zet de #fiestadeltrees onder het bericht en wij zullen dit weer delen in de stories op Facebook en Instagram.

Kopieer onderstaand bericht op jouw socials

Op 30 juni is het weer Fiësta del Trees. Het is feest op de Theresiastraat. Kom voor speciale Fiësta-deals en entertainment. De straat is versierd en krijgt een zomers, kleurrijk tintje.

Kom gezellig langs en neem de Trees Member sleutelhanger met de Fiësta-deals in mee. Heb je nog geen Trees member sleutelhanger? Ga naar theresiastraat.nl/members. Shoppen, lunchen, borrelen, dineren, een frisse knipbeurt of wat dan ook, het kan allemaal in de Theresiastraat!

Donderdag 30 juni – Fiësta del Trees – Theresiastraat

#Fiestadeltrees #Theresiastraat #bezuidenhout #denhaag #detrees #winkelstraat #thehague