📢 AANKONDIGING 24-uurs actie bij kapsalon Make it Different.

Kisla Kowlesar, eigenaresse van Make it Different, heeft op zaterdag 17 en zondag 18 juni een bijzonder evenement met een belangrijk doel. Hier lees je er meer over:

Op 17 juni geven we het startschot voor een speciaal evenement ter ondersteuning van de Alzheimer Stichting, ter ere van mijn moeder die de ziekte van Alzheimer heeft. Kom vanaf 8:00 uur en maak deel uit van een geweldige dag!

De agenda voor de dag omvat werkactiviteiten en misschien zijn er zelfs kinderen die graag geschminkt willen worden voor wat extra plezier. We hebben ook lekkernijen gepland voor de volwassenen die een afspraak hebben. Degenen die binnenkomen voor koffie en cake wordt gevraagd een bijdrage te leveren, alles ten behoeve van de Alzheimer Stichting. Elke kleine bijdrage maakt een verschil!

Maar dat is nog niet alles: vanaf 19:00 uur begint ons avondprogramma met verschillende schoonheidsspecialisten. Trakteer jezelf op een mini-gezichtsbehandeling voor slechts €19,95, geniet van een korte voetmassage voor €10 of raadpleeg de acupuncturist als je vragen hebt. We hebben zelfs een nagelstylist beschikbaar voor slechts €10!

Om 21:00 uur zal DJ Jen Min Lau ons voorzien van geweldige muziek om het feest op gang te brengen. De avond gaat door met een getalenteerd team dat muzikaal entertainment verzorgt na 1:00 uur. Als je geïnteresseerd bent in het boeken van een afspraak voor de avond of nacht, kun je rechtstreeks contact met ons opnemen.

Gedurende het evenement hebben we heerlijke hapjes en cocktails, waaronder een speciale gin-creatie. Deze lekkernijen zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding, waarbij alle opbrengsten naar de Alzheimer Stichting gaan.

Mis de fantastische muziek en sfeer niet! De toegangsprijs voor de DJ-sessie bedraagt €10. Deze prijs geldt ook voor degenen die zonder afspraak willen langskomen.

We gaan 24 uur lang door en eindigen om 8:00 uur op zondag. Geloof ons maar als we zeggen dat er zoveel te beleven is dat het onmogelijk is om alles hier op te noemen!

Onthoud dat het allemaal ten goede komt aan de Alzheimer Stichting. Jouw steun zal een betekenisvolle impact hebben op de levens van degenen die door deze ziekte zijn getroffen.

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Kijk voor alle updates op het Instagram-account van Make it Different: https://www.instagram.com/by_kisla_/

Make it Different – by Kisla

Theresiastraat 147-a
2593 AG Den Haag​

info@makeitdifferent.nl

070- 3816699

AUTEUR

CATEGORIE

GEPOST OP