• The Royal ten
  • Programma
  • Prijs Uitreiking
  • Parcours

Beleef de opwinding van hardlopen en de vreugde van samenzijn tijdens het gezelligste hardloopevenement van Den Haag – The Royal Ten! Op 4 juni 2023 organiseert The Hague Road Runners dit spectaculaire evenement dat geschikt is voor hardlopers van alle niveaus en leeftijden. Of je nu een ervaren hardloper bent of gewoon wilt genieten van een sportieve dag met het hele gezin, The Royal Ten heeft voor ieder wat wils. Met drie verschillende routes worden er verschillende opties geboden voor het gehele publiek.

Voor de jongere deelnemers is er de energieke en leuke Kidsrun op een parcours van 1,5 km. Dit is dé kans voor de kleintjes om hun sportieve talenten te tonen en vol trots over de finishlijn te rennen.. Frame Running is een gloednieuw onderdeel van The Royal Ten. Hier nemen para-atletieksporters het op tegen elkaar in een parcours van 1,1 km.

Ook is er de 5 kilometer run waar een perfecte balans tussen snelheid en afstand dit parcours ideaal maakt voor zowel beginnende als meer ervaren hardlopers. Geniet van de adrenaline en het gevoel van voldoening terwijl je jezelf tot het uiterste pusht.

Voor de echte doorzetters is er de 10 kilometer, een ware test van kracht en uithoudingsvermogen. Ga de uitdaging aan en ervaar de ultieme runner’s high terwijl je het prachtige Bezuidenhout doorkruist. Met de steun van enthousiaste toeschouwers en medelopers zul je de finish bereiken met een gevoel van triomf en voldoening. Eenmaal over de finish dan staat de Albert Heijn van de Theresiastraat voor je klaar met een heerlijke versnapering.

Maar The Royal Ten gaat niet alleen over de race zelf. Het is een feestelijke gelegenheid waar je kunt genieten van de inspirerende sfeer en de samenhorigheid van de hardloopgemeenschap. Na de race kun je op de Theresiastraat ontspannen en genieten van heerlijk eten en verfrissende drankjes.

Dus, markeer 4 juni 2023 in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol sport, plezier en voldoening. Schrijf je in voor The Royal Ten en laat jezelf onderdompelen in de opwinding van de hardloopwereld. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij dit bijzondere evenement in het prachtige Bezuidenhout, Den Haag!

Mede gesponsord door:

Programma

STARTTIJDEN

12:00
Frame Running (para-atletieksport) NIEUW ONDERDEEL

12:30
Kidsrun 1,5 km (ouders/begeleiders lopen gratis mee)

13:00
Run2Day Prestatieloop 5 km — Scholenloop 5 km — Business Run 5 km

14:30
Atletiekunie-Wedstrijdloop 10 km — Prestatieloop 10 km — APM Terminals Business Run 10 km — Scholenloop 10 km
Atletiekunie-Wedstrijdloop 10 km

PRIJSUITREIKINGEN

12:30
FrameRunning

13:00
Kidsrun

14:00
5 km (Run2Day Prestatieloop, Business Run en Scholenloop)

16:00
Atletiekunie-Wedstrijdloop 10 km

16:30
APM Terminals Business Run 10 km

Frame Running (1,1 km) & Kidsrun (1,5 km)

5 Kilometer

10 Kilometer

AUTEUR

admin

CATEGORIE

GEPOST OP

16 mei 2023