Vijftig jaar geleden begon Margreet Belt met het avontuur van Miss-Tique. Haar dochters, Annemarie en Jacqueline, waren destijds slechts drie en vijf jaar oud. Maar hier staan ze dan, vijftig jaar later, nog steeds bezig met wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Er is iets bijzonders aan het helemaal aankleden en adviseren van een klant, en dat is precies wat het team van Miss-Tique met plezier doet. Ze hebben een trouwe klantenkring opgebouwd, maar elke dag verwelkomen ze ook nieuwe gezichten. In de winkel is er altijd iets unieks te vinden, en klanten kunnen met een complete outfit naar huis gaan, inclusief de perfecte sjaals en schoenen uit hun eigen collectie.

Miss-Tique biedt maten variërend van 36 tot 46, waardoor er voor elke vrouw iets passends te vinden is. Het team is trots op wat ze bereikt hebben, vooral omdat ze na het overlijden van Margreet, negen jaar geleden, gewoon zijn doorgegaan. Annemarie, Suzan, Marianne, Petra en Jacqueline staan nu in beide filialen klaar om klanten te helpen en te adviseren.

Dus als je op zoek bent naar een unieke en persoonlijke winkelervaring, kom dan langs bij een van de Miss-Tique filialen. Het team zal je met open armen ontvangen en ervoor zorgen dat je er op je best uitziet. Laat Miss-Tique jouw stijl naar een hoger niveau tillen!

Miss-Tique kledingwinkels
Theresiastraat 154, Den Haag
Van Schagestraat 1, Voorburg

AUTEUR

admin

CATEGORIE

GEPOST OP

17 mei 2023