In de gezellige Theresiastraat in de Haagse wijk Bezuidenhout, gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, Scheveningen en verschillende uitvalswegen, bevindt zich de authentieke kaaswinkel van Didier Lachèvre. De gecertificeerde kaasspeciaalzaak staat met recht in de top 5 van beste kaaswinkels in Nederland. Hier word je enthousiast en vakkundig geholpen om een keuze te maken uit de grote verscheidenheid aan Hollandse en buitenlandse kazen, wijnen, noten, gedroogde vruchten en andere lekkernijen. Met al die prachtige kazen is de kaaswinkel van Didier Lachèvre een lust voor het oog, waar je kunt kijken, kopen én proeven!

Hollandse kaasproeverij
Bij Kaasspecialist Didier Lachèvre in Den Haag kun je niet alleen kijken, maar ook proeven. Ontdek op unieke wijze Hollandse kazen en kom proeven in de sfeervolle tuin aan tafel met een glas wijn. Bij Didier Lachèvre zijn ruim zeventig soorten Hollandse kazen verkrijgbaar, zoals Goudse kazen en boerenkazen. Voor vier euro proef je zes stukken verschillende Hollandse kaas, met een glas witte wijn of fruitsap. Kaasproeven op afspraak kan van maandag tot en met vrijdag. Op vrijdag is er een doorlopende proeverij van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Kaas meenemen
Na al het lekkers een stuk (Hollandse) kaas meenemen naar huis, maar nog een lange weg te gaan? Geen probleem! Didier verpakt de kaas vacuüm voor je, zodat de smaak behouden blijft en je op een later moment nog kunt genieten van de kaas.

ADRES
Theresiastraat 248
DEN HAAG

CONTACT
070-3858404

OPENINGSTIJDEN
Actuele openingstijden op de website van de winkel.