Welkom bij The Fitness House, jouw ultieme fitnessclub. Onze ruime en veelzijdige club biedt een scala aan fitness/training-ruimtes, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Of je nu houdt van krachttraining, cardio-workouts of groepslessen of small group training, wij hebben de perfecte ruimte waarin jij je doel kunt behalen en met plezier kan sporten.

Ervaar de energie van onze populaire groepslessen, waaronder Bodypump en Zumba, en RPM waar je samen met andere fitnessliefhebbers je grenzen kunt verleggen en plezier kunt maken. Als je liever een meer persoonlijke aanpak hebt, dan bieden onze Small Group Trainings  workouts en deskundige begeleiding je om te helpen je doelen te bereiken.

Na een intensieve training kun je terecht in onze sauna’s, die je te helpen ontspannen en weer op te laden.

The Fitness House omarmt diversiteit en exclusiviteit. We verwelkomen mensen van alle leeftijden (boven de 14) en nationaliteiten, zodat taal geen barrière vormt. Onze vriendelijke medewerkers zijn vloeiend in het Nederlands, Engels, Spaans, Portugees, Italiaans en meer, waardoor er een exclusieve en ondersteunende sfeer voor iedereen ontstaat.

Wij zijn 7 dagen per week geopend en bijna het hele jaar door (check onze website)

Sluit je aan bij de familie van The Fitness House en ervaar de ultieme fitnesservaring. Laat ons je helpen op weg naar een gezondere en gelukkigere levensstijl.

ADRES
Laan van Nieuw Oost Indië 27
DEN HAAG

OPENINGSTIJDEN
Actuele openingstijden op de website van de winkel.