Wijn van Steve, voor Particulier & Horeca

Sinds november 2012 heeft Steve aan de Theresiastraat 268 in Den Haag zijn wijnwinkel voor particulier en horeca. Door Steve’s jarenlange ervaring als sommelier in restaurants weet hij als geen ander wijnen met gerechten te combineren zodat zij elkaars smaken versterken. Steve heeft veel verstand van koken en menu samenstellingen. Noem je gerecht en Steve kan je vertellen welke wijnen daar het beste bij passen.

Horeca

De horeca heeft met Steve een leverancier met een net wat exclusiever assortiment tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hiermee kan je je met je bedrijf onderscheiden op een belangrijk onderdeel als de wijnkaart. Steve kan je advieseren op je gehele wijnassortiment en geeft bij elk gerecht een passend wijnadvies. Steve kiest met zorg de wijnhuizen uit waar hij zaken mee doet. Deze wijnhuizen kom je dan ook niet overal tegen. Het is dus de moeite waard eens langs te gaan bij Steve.

Groupe du Vin

Wijn van Steve is lid van Groupe du Vin, een samenwerkingsverband van een aantal regionale wijngroothandels. Zij selecteerden een prachtig assortiment exclusieve kwaliteitswijnen uit de nieuwe wereld en klassiek Europa. Door het gezamelijk voeren van deze wijnen, worden deze bijzonder scherp ingekocht. Door de inkoopkracht, de lokale marktkennis en het ondernemerschap van de Groupe du Vin leden, biedt Groupe du Vin wijnen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding aan en een hoge mate van service en ondersteuning naar de klant.

ADRES
Theresiastraat 268
DEN HAAG

CONTACT
06-55198897

OPENINGSTIJDEN
Actuele openingstijden op de website van de winkel.

WEBSITE
vansteve.nl